Implica-te

Sustinere financiara

Daca vreti sa contribuiti financiar pentru a sustine cheltuielile bisericii, o puteti face, luand legatura cu unul dintre membrii din conducerea bisericii, pentru a dona suma dorita.
Banii vor fi preluati de catre casierul bisericii si inregistrati in casierie.

 

Implica-te

Dacă simți că poți face mai mult decât să privești, vino în echipa noastră, implică-te, ajută-ne să mergem mai departe.

Fii alături de noi în unul din următoarele domenii, ajutând financiar la continuarea misiunii acestui site
1. Centrul ”Toma Aslan” – ne dorim să deschidem în Pitești primul centru educațional și medical din zona Olteniei ce să funcționeze după principiile filosofiei de viață și credință ale creștinilor adventiști de ziua a șaptea. Un centru unde copii să învețe să trăiască frumos și curat după sfatul Bibliei și unde bolnavii să găsească alinare, unde să se poată preda sfaturi despre un stil de viață sănătos, unde sănătatea și credința se împletesc armonios, și unde oamenii pot găsi alinare pentru trup și pentru suflet.
2. Misiune pe internet – ajuta-ne sa putem asigura in contiunare o transmisie de calitate ce sa poată fi accesată cu ușurință indiferent de conexiunea la internet, să mărim paleta de programe înregistrate și să putem dezvolta o platformă solidă de contact cu vizitatorii noștrii.
3. Misune în zone albe – susține lucrea misionară în una din localitățile din jurul Piteștiului, dacă vrei poti alege chiar tu localitatea unde să te implici. Dorim ca Biseirica Adventistă din Pitești să fie un mijloc important de misiune în mâna lui Dumnezeu în Județul Argeș și să putem înființa cât mai multe biserici locale în localitățile din jur.

Dacă vrei să contribui financiar la unul din proiectele noastre o poți face donație în contul asociației noastre.
Asociația Creștină pentru Educație și Sănătate
Cont în Lei RO90CECEAG0130RON0907163
Cont în Euro RO56CECEAG01C1EUR0924849
Cont în USD RO13CECEAG01B8USD0924877
Swift : CECEROBU
Deschise la CEC Bank Sucursala Pitești, Argeș

Pentru mai multe detalii despre proiectele noastre scrie-ne pe una din adresele:
adventistpitesti@yahoo.com
acespitesti@gmail.com

Go to Top
penis enhancement